AHmCtS

AHmCtS

Perkhidmatan Kecantikan

Bagaimana ia berfungsi

Jadualkan Rawatan Kecantikan Atas Permintaan anda tanpa keluar dari rumah anda. Sama ada anda sedang mencari rias kuku, pedikur, sambungan bulu mata, solekan, rawatan muka, rawatan spa atau potongan rambut baharu, Apl Perkhidmatan Kecantikan Atas Permintaan menawarkan cara yang mudah untuk menyemak imbas dan menyemak, mendapatkan maklumat harga penting dan menempah janji temu di masa yang sesuai untuk anda.

Sediakan profil anda menggunakan pendaftaran mudah menggunakan berbilang pilihan untuk log masuk/pendaftaran. Mereka boleh melakukannya sama ada melalui nombor mudah alih (dijana OTP), media sosial (Facebook, google), Cap Jari (untuk telefon Android), atau Face ID (untuk iPhone) seperti alamat e-mel dan nombor telefon anda, atau gunakan Face Id dan Cap Jari untuk log masuk.

Anda boleh menjadualkan Perkhidmatan Salun Atas Permintaan untuk masa yang lain atau pilih "Tempah Sekarang" untuk membuat permintaan dengan segera.

Anda boleh menjejaki jurusolek melalui status tugas grafik melalui pemberitahuan dalam apl selepas pengesahan permintaan perkhidmatan.

Tinggalkan maklum balas dan penilaian terperinci tentang penyedia perkhidmatan selepas menggunakan perkhidmatan kecantikan atas permintaan mereka.

Muat turun Apl Android & IOS untuk Tempah/Pesan Perkhidmatan

Langgan surat berita kami

AHmCtS