AHmCtS

AHmCtS

Perkhidmatan Urut

Bagaimana ia berfungsi

Kami memahami gaya hidup anda yang sibuk dan sibuk yang menyukarkan anda untuk keluar dari rumah anda dan merasai keinginan untuk pergi menyegarkan atau membersihkan rumah anda, sekurang-kurangnya. Oleh itu, untuk memastikan anda boleh menerima pelbagai perkhidmatan tanpa perlu bersusah payah keluar dari rumah anda, kami membentangkan kepada anda iGoGet yang mempunyai hampir 52 perkhidmatan dan lebih seperti jurusolek, urut, tukang, pembersihan, tunjuk ajar, dsb. untuk menamakan beberapa.

Ia mempunyai proses pendaftaran dan log masuk yang cepat. Anda boleh memilih daripada berbilang pilihan log masuk/pendaftaran, sama ada dengan nombor mudah alih (dijana OTP), media sosial (Facebook, google), Cap Jari (untuk telefon Android) atau Face ID (untuk iPhone).
Dengan menggunakan pilihan "tempah sekarang" atau "jadual", anda boleh memanfaatkan perkhidmatan itu sekarang dengan hanya satu klik, atau boleh menjadualkannya untuk tarikh kemudian.
Permintaan selepas perkhidmatan, pemberitahuan dalam apl memberikan anda penjejakan masa nyata Tukang Urut yang memberikan anda anggaran masa ketibaan.
Apabila sesi urut selesai, apl menggesa anda untuk menilai dan memberikan maklum balas.

Muat turun Apl Android & IOS untuk Tempah/Pesan Perkhidmatan

Langgan surat berita kami

AHmCtS