AHmCtS

AHmCtS

Tentang kita

**iGoGet: Rakan Atas Permintaan Anda untuk Kehidupan Seharian**

iGoGet ialah aplikasi atas permintaan + Superapps berpangkalan di malaysia yang direka untuk menemani kehidupan harian anda. Kami menyediakan lebih daripada 100+ perkhidmatan yang memudahkan kehidupan harian anda dan keluarga anda. Anda boleh mendapatkan semua yang anda perlukan dalam satu aplikasi, termasuk makanan dan minuman, barangan mentah dan kering, barangan runcit, barangan bakeri, ubat-ubatan yang diuruskan oleh pakar perubatan, pemandu teksi, kereta sewa, perkhidmatan menunda, mekanik, agensi pelancongan dan banyak lagi yang baik untuk anda dalam waktu harian.

Kami menawarkan pelbagai pilihan perniagaan daripada usahawan kecil, penyedia perkhidmatan, ejen pelancongan, insurans ejen, dropshipper pasukan dan vendor. Dengan menyediakan pelbagai pilihan dan keperluan dalam aplikasi, vendor kami berdaya saing dalam menyampaikan perkhidmatan kepada anda..

**Pilihan Pembayaran: Kad Debit/Kad Kredit/E-Dompet/Tunai**

Kami berhasrat untuk memudahkan anda dan skuad penunggang kami untuk kutipan pembayaran. Oleh itu, kami menawarkan pembayaran dalam talian atau dompet di mana anda boleh mendeposit atau membuat simpanan dalam e-dompet yang disediakan untuk kemudahan anda. Anda hanya boleh mengikut arahan yang diberikan, memudahkan anda menerima pesanan dan menyelesaikan pembelian dengan mudah.

**Penilaian dan Ulasan Kedai Pilihan Anda**

Kami juga menyediakan ruang untuk kami memenuhi segala keperluan yang anda inginkan. Jika anda menyukai perkhidmatan penghantaran kami, anda boleh menyemak atau memberi rating bintang. Ini membawa kegembiraan kepada pasukan penghantaran kami semasa melengkapkan perkhidmatan.

**Penjejakan Masa Nyata**

Dengan aplikasi iGoGet, setelah pesanan anda disahkan, anda boleh menjejaki pesanan anda dalam masa nyata, mengetahui lokasinya dan mendapatkan idea tentang masa ketibaannya yang tepat.

**Bayaran Mudah**

Dengan dompet bersepadu kami dan fleksibiliti untuk memilih daripada pelbagai kaedah pembayaran seperti wang tunai, kad atau dompet, kami memastikan proses pembayaran berjalan lancar.

**Lokasi Disimpan**

Kami memahami kebosanan memasukkan butiran alamat anda setiap kali anda membuat pesanan. Untuk memudahkan tugas ini untuk anda, kami menawarkan ciri lokasi yang disimpan, memastikan bahawa sebaik sahaja anda memasukkan alamat buat kali pertama, ia akan disimpan dan anda tidak perlu memasukkannya lagi.

**Cara Menggunakan Aplikasi iGoGet**

iGoGet pasti akan membantu memudahkan kehidupan harian anda dan keluarga anda. Aplikasi ini juga sangat mesra pengguna. Begini cara aplikasi hebat ini berfungsi:
1. Log masuk ke aplikasi iGoGet dan pilih daripada pelbagai pilihan menu untuk makanan, ubat-ubatan, barangan runcit dan banyak lagi.
2. Masukkan maklumat lokasi dan pilih daripada senarai kedai berdekatan.
3. Klik pada item yang anda perlukan, buat pesanan, dan buat pembayaran mengikut keutamaan anda.
4. Anda akan menerima pengesahan pesanan dan dimaklumkan tentang setiap status.
5. Berikan maklum balas dan penilaian anda.

buat tempahan dengan aplikasi teksi kami.. anda boleh memilih perkhidmatan atau boleh membida menawarkan harga dengan budject anda sendiri.. perlu mencuba .

Langgan surat berita kami

AHmCtS