AHmCtS

AHmCtS

Undang-undang

Apabila anda mengendalikan iGoGet ingat anda (penyedia perkhidmatan dan pelanggan) adalah kebimbangan kami dan keselamatan anda juga sentiasa berada dalam senarai semak teratas kami.

Jadi apabila anda mengendalikan apl untuk menerima atau menghantar perkhidmatan ingat privasi anda dikodkan secara mendalam ke dalam gen kami. Oleh itu, maklumat yang anda temui di sini mudah difahami, aplikasinya mudah digunakan dan keselamatan anda sentiasa terjamin.

Walau bagaimanapun sekiranya anda melanggar perkara berikut, kami bertanggungjawab untuk menyekat anda daripada iGoGet sama sekali. Pertama, jika anda dituduh melakukan sebarang aktiviti jenayah, sekiranya dokumen anda tidak diluluskan, apa pun alasannya. Sekiranya anda menyebabkan kerosakan, anda boleh dikenakan penalti.

Anda boleh mengikuti petua ini untuk memastikan keselamatan anda tetap utuh, dapatkan perkhidmatan daripada mereka yang mempunyai rating yang baik, pastikan anda memaklumkan kami dalam keadaan anda berasa terancam dan sebagainya. Ingat, keselamatan anda bukan sahaja penting untuk anda dan orang yang anda sayangi tetapi juga perkara yang sangat penting untuk kami jadi maklumkan kepada kami sekiranya terdapat sebarang aktiviti yang tidak sesuai yang anda hadapi dan kami akan menguruskannya selepas itu.

iGoGet telah dibuat untuk memastikan ketepatan dan kebolehpercayaan Perkhidmatan yang disediakan di tapak web ini.

Langgan surat berita kami

AHmCtS