AHmCtS

AHmCtS

Amanah, Keselamatan & Insurans

Di iGoGet anda pelanggan kami adalah keutamaan kami dan keselamatan anda adalah satu-satunya kebimbangan kami. Jadi setiap kali anda menempah perjalanan, perkhidmatan atau penghantaran, kami memastikan anda mendapat pengalaman yang selamat sentiasa!

Bagaimana? Kami mempunyai profil semua pembekal perkhidmatan yang disahkan dengan teliti untuk memastikan keselamatan anda sentiasa terpelihara. Walau bagaimanapun, dalam situasi di mana anda mungkin berasa terancam, kami mempunyai pasukan sokongan yang boleh anda hubungi dan mereka menguruskan selebihnya atau anda boleh menghubungi keluarga atau rakan rapat anda secara terus daripada apl itu sendiri dan beritahu mereka situasi itu.

Bagi kami, anda penyedia perkhidmatan yang kami hargai dan keselamatan anda paling penting. Oleh itu, kami telah memastikan bahawa apabila anda menggunakan apl itu, anda tidak dihantar ke tempat kerja ke kawasan yang mungkin kelihatan tidak selamat atau mempunyai sejarah jenayah.

Juga selepas apa-apa penghantaran, perjalanan atau perkhidmatan, kami memastikan menerima maklum balas tanpa nama untuk mengetahui keseluruhan pengalaman dan memperbaikinya jika perlu.

Kami mempunyai polisi insurans yang sangat ketat untuk memastikan perkhidmatan yang anda terima adalah 100% selamat. Jadi, kami memastikan mempunyai penyedia perkhidmatan yang profesional yang teliti dan mempunyai Insurans Auto Komersial mereka sendiri. Dengan cara ini kami memastikan keselamatan anda dan keselamatan penyedia perkhidmatan juga kekal utuh.

Langgan surat berita kami

AHmCtS