AHmCtS

AHmCtS

Pusat Bantuan

Selamat datang ke Pusat Bantuan iGoGet yang akan membantu anda, pelanggan kami, pemandu / penyedia perkhidmatan serta kedai dan restoran untuk menerima sokongan berhubung dengan perkhidmatan yang anda terima atau menawarkan dari penyelesaian pelbagai perkhidmatan ini.

Mari bincangkan log masuk dahulu. Anda boleh melakukan ini dengan memasukkan butiran media sosial anda atau memberikan butiran seperti nama, nombor mudah alih dan alamat e-mel yang akan membantu anda memasuki apl dengan mudah.

Seterusnya, apabila anda memasukkan aplikasinya, anda boleh memilih perkhidmatan yang anda perlukan daripadanya, berikan butir-butir ke lokasi anda, menempah perkhidmatan dan kemudiannya mendapatkan perkhidmatan di lokasi anda dari penyedia perkhidmatan kami yang dipercayai.

Akhirnya, anda, yang mengatakan, pelanggan, pembekal perkhidmatan / pemandu, restoran / kedai-kedai boleh memberikan penarafan dan semakan yang seterusnya akan membantu kami memahami kepuasan keseluruhan anda semasa menggunakan aplikasi berbilang perkhidmatan ini.

aplikasi unik ini dan muat turun di telefon bimbit anda hari ini, sebaik sahaja anda menggunakan aplikasi ini, kami dapat memberi jaminan bahawa anda akan terpaku pada kami untuk masa yang lama. Tidak, tidak berbangga. Gunakan aplikasi itu sendiri dan lihat perbezaan dalam cara anda menerima dan menawarkan perkhidmatan secara keseluruhan.

Langgan surat berita kami

AHmCtS