AHmCtS

AHmCtS

Bagaimana ia berfungsi

Selamat datang ke iGoGet yang menjanjikan anda pelbagai perkhidmatan seperti penghantaran tunggangan dan perkhidmatan atas permintaan yang lain.

Dengan operasi yang sangat mudah, anda boleh menempah perjalanan, atau sebarang perkhidmatan dan memesan penghantaran hanya melalui beberapa ketikan pada telefon pintar atau peranti iPhone anda atau menempahnya dari tapak web anda dan memanfaatkan perkhidmatan di hujung jari anda.

Di bawah anda diterangkan operasi asas penyelesaian yang hebat ini untuk menyokong anda apabila anda menempah atau memesan perkhidmatan, perjalanan atau penghantaran dan selepas itu dijamin perjalanan, penghantaran atau perkhidmatan yang unik.

Apa yang anda perlu lakukan ialah memasukkan iGoGet , berikan butiran yang termasuk pemegang media sosial, nama, nombor mudah alih dan alamat e-mel dan selepas itu masukkan aplikasi untuk dipaparkan dengan skrin paparan yang mengandungi semua perkhidmatan.

Sekarang pilih perkhidmatan yang anda perlukan dan berikan butiran lokasi anda. Sebaik sahaja anda melakukan langkah ini, anda akan disambungkan kepada pembekal perkhidmatan berhampiran anda. Anda kini perlu memilih perkhidmatan, penghantaran atau perjalanan yang anda mahukan dan selepas itu menempah perkhidmatan tersebut. Dalam beberapa minit selepas itu anda boleh menikmati perkhidmatan, perjalanan atau penghantaran dan menilai serta menyemak perjalanan, penghantaran atau perkhidmatan. Ia semudah itu!

Langgan surat berita kami

AHmCtS